Skip to content
Parttime leerkracht groep 4 in Papendrecht
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Parttime leerkracht groep 4 in Papendrecht per 2021-02-04
Parttime leerkracht groep 4 in Papendrecht

Functie omschrijving

Ben jij als leerkracht basisonderwijs op zoek naar een nieuwe en fijne werkplek voor 3 dagen per week tot het einde van het schooljaar? Waarbij je als groepsdocent je leerlingen uitdaagt, motiveert en boeit? Voor een basisschool in Papendrecht ben ik op zoek naar een leerkracht voor groep 4!
Jij bent een gedreven leerkracht voor groep 4, die creatief en didactisch sterk is en in staat is om een veilig pedagogisch (leer-)klimaat te creëren. Uiteraard met een afgeronde PABO-opleiding! Begrippen als klassenmanagement, leergierig, humor, flexibiliteit en professionaliteit zijn jou niet vreemd.

Op deze school is de leerling het hart van haar onderwijs. Diversiteit wordt hier omarmd en leren leerlingen om nu en in de toekomst actief bij te dragen aan de samenleving. De school is een kansrijke leer- en leefomgeving, waar we bouwen op de bijdragen van medewerkers, leerlingen, vrijwilligers en ouders. Naast het behalen van goede resultaten is het ontwikkelen van vaardigheden voor de toekomst en persoonsvorming ook van belang. Deze school staat voor kwalitatief goed onderwijs en zelfontplooiing van leerlingen, waar leerlingen zichzelf leren kennen in relatie met de ander en de omgeving. Met veel enthousiasme wordt er een duidelijke visie op het onderwijs uitgedragen: "Samenwerkend leren in een leeromgeving waar iedereen zichzelf mag zijn".

Functie eisen

Ben jij een bevoegd docent en ben jij per direct beschikbaar voor een tijdelijk dienstverband op woensdag, donderdag en vrijdag (25,5 uur) tot het eind van het schooljaar? En ben je woonachtig in Papendrecht of in de omgeving? Laten we dan snel een digitale bak koffie drinken!

Arbeidsvoorwaarden

DIT IS WIJS biedt jou contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat DIT IS WIJS fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

– Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
– Een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
– Professionele begeleiding en coaching;
– Minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en wie weet start jij volgende week aan een nieuwe uitdaging op deze openbare basisschool!

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2021-02-04

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

3000

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Basisonderwijs