Skip to content
Pedagogisch Medewerker - 20 uur per week
Mr. Schats Zuid en BeO De Pauwen uit Rotterdam zoekt een Pedagogisch Medewerker - 20 uur per week per
Pedagogisch Medewerker – 20 uur per week

Functie omschrijving

Vind jij jezelf dé stabiele factor die met passie zorg biedt binnen het onderwijs? Je biedt de leerlingen op pedagogisch vlak de juiste begeleiding? Spreekt dit je aan? Dan hebben wij een tijdelijke, uitdagende functie voor jou op onze locatie Mr. Schats Zuid/BeO De Pauwen in Rotterdam!

Wat ga je doen
Voor de duur van zwangerschapsverlof verwelkomen wij graag een nieuwe collega. Je stimuleert kinderen met complexe gedragsproblematiek en hun ouders/opvoeders om zelf de regie over hun leven te pakken. Je werkt met jonge kinderen die moeten toegroeien naar onderwijs. Dit doen we met behulp van een zorg- en onderwijsarrangement. Met de leerkracht bied je samen veel structuur aan en schep je een band met de kinderen. Je zorgt voor een goede sfeer en levert een belangrijke bijdrage aan een goed pedagogisch en didactisch klimaat in de groep. Je hebt oog voor het individu en bent bewust bezig met afstemming, kijkend naar de behoeften van de leerlingen. Oudercontacten zijn belangrijk voor een goede samenwerking. Dat vergt passie, flexibiliteit, lef en doorzettingsvermogen. Jij geeft talent een kans!

Op Mr. Schats Zuid, nabij de Kuip zitten 105 leerlingen in 8 klassen van maximaal 14 leerlingen en bij de BeO zijn 2 groepen kleuters van maximaal 12 leerlingen. Op Mr. Schats Zuid en op de BeO behandelgroepen staat een professioneel team die met passie werkt om leerlingen met een complexe problematiek (zeer ernstige gedragsmoeilijkheden) verder te kunnen brengen in hun ontwikkeling. Naast de problematieken als hechting, autisme etc. heeft de school te maken met de problematiek van een achterstandswijk.

Wat vragen wij van jou
 • Je bent minimaal in het bezit van een diploma MBO SPW 4. HBO SPH heeft de voorkeur;
 • Je hebt affiniteit en recente, relevante ervaring met onze doelgroep;
 • Kennis en ervaring met kleuters in complexe situaties;
 • Je hebt ervaring in het werken met cognitief gedragstherapeutische technieken;
 • Je staat open voor de visie en methode van Veilig vakmanschap en de werkwijze van de school;
 • Je kan werken in een multidisciplinair team;
 • Als persoon ben je een doorzetter, flexibel, enthousiast, sta je open voor feedback, persoonlijke ontwikkeling en sta je stevig in je schoenen!
Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat bieden wij jou
 • Een tijdelijk dienstverband van 20 uur per week voor de duur van zwangerschapsverlof. De gewenste startdatum is 1 juni 2021;
 • Salaris conform CAO Jeugdzorg, de functie is ingedeeld in schaal 7. Het salaris bedraagt minimaal € 2.298,94 en maximaal € 3.285,52 bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband;
 • Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 6,3%, fietsplan, gedeeltelijke teruggave vakbondscontributie, reiskostenvergoeding (vanaf 7 kilometer) en 428 verlofuren per jaar inclusief feestdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.

Solliciteer en contact
Ben jij dé Pedagogisch Medewerker die vol passie nu op de knop solliciteren wil drukken? Graag! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ans Wildeboer, schooldirecteur, telefoonnummer: 088-9962860 of 06-36198654.

Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Mr. Schats Zuid en BeO De Pauwen

Plaatsingsdatum

10-02-2021

Sluitingsdatum

21-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

20 uur

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Pedagogisch medewerker

Sector

Speciaal (basis) onderwijs