Skip to content
Pedagogisch medewerkers
Alberdingk Thijm Scholen uit Hilversum zoekt een Pedagogisch medewerkers per per direct
Pedagogisch medewerkers

Functie omschrijving

Wij zoeken in verband met groei van onze vestiging 2 pedagogisch medewerkers voor 18 tot 25 uur per week voor onze buitenschoolse opvang in Laren, eventueel gecombineerd met werken op onze vestiging in Hilversum.
Vacature 1: maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag.              
Vacature 2: maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag (met op termijn wellicht ook de woensdagmiddag).
Stichting Alberdingk Thijm Kinderopvang is onderdeel van een grote scholengemeenschap in regio Gooi en Vechtstreek, de Alberdingk Thijm scholen. Op elke bso vangen wij uitsluitend kinderen van de eigen school op in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Hierdoor is er een goede samenwerking tussen de collega’s van school en kinderopvang. In Laren is de bso gevestigd in de sfeervolle nevenlocatie van basisschool De Binckhorst-St.Jan in frisse en nieuwe ruimtes in het centrum van het dorp met de natuur om de hoek.
Wij zijn een dynamische organisatie met veel ruimte voor zelfstandig werken en eigen initiatief. Als snel groeiende organisatie besteden wij tijd en middelen aan de professionalisering en ontwikkeling van jou als medewerker. 

De functie:
Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het welbevinden van het kind. Je levert in samenspraak met ouders een bijdrage aan de opvoeding van hun kind. Je creëert een uitnodigende en stimulerende omgeving die fysiek en emotioneel veilig is en geeft mede sturing aan interactie in de groep en zorgt voor sfeer, uitdaging en geborgenheid. Je stimuleert spelenderwijs de cognitieve, motorische, sociale, creatieve, emotionele en taalontwikkeling van elk kind. Je houdt rekening met de diversiteit van kinderen en sluit aan bij de manier waarop kinderen actief leren. Je werkt volgens het pedagogisch kader van de organisatie. In Laren werk je in een klein en enthousiast team, gesteund door onze collega’s van de andere vestigingen indien nodig.

Functie eisen:                                                                                                   
  • Jij bent gekwalificeerd en in het bezit van een MBO-diploma niveau 3 of 4 of een geschikt HBO-diploma                                                                                                 
  • Minimaal 18 uur per week beschikbaar
  • Jij bent flexibel en zelfstandig
Solliciteren:
Ben je enthousiast en herken je jezelf in ons profiel, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Voor vragen over de vacature kunt je contact opnemen met Melbina Hodzic: m.hodzic@atscholen.nl. Wij hopen snel van je te horen!

Plaats

Hilversum

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Alberdingk Thijm Scholen

Plaatsingsdatum

26-01-2021

Ingangsdatum

per direct

Sluitingsdatum

26-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Pedagogisch medewerker

Sector

Voortgezet onderwijs