Skip to content
Projectleider facilitair management
Bonhoeffer College uit Enschede zoekt een Projectleider facilitair management per 01-02-2021
Projectleider facilitair management

Functie omschrijving

Ben jij een ervaren (bouwkundig) facilitair coördinator en heb je een scherp oog voor de belangen van de eindgebruikers van onze schoolgebouwen? Ben je een teambuilder en een goede coach voor medewerkers? Zet je jouw expertise graag in om de ondersteunende diensten op onze school verder te professionaliseren? Lees dan de rest van deze vacature.

Jouw verantwoordelijkheden
 • Je waakt voor de fysieke veiligheid van de gebouwen en zijn gebruikers (medewerkers, leerlingen en gasten).
 • Je bent verantwoordelijk voor de BHV en je vervult de rol als preventiemedewerker.
 • Je plant procedures en werkwijzen en je begeleidt en organiseert onderhoud, ver- en nieuwbouw van gebouwen en bijbehorende faciliteiten. Zowel proactief (volgens financieel budget, onderhoudsschema's, meerjarenplanningen, etc.) als reactief (reparaties, noodaanpassingen, etc.).
 • Je adviseert de interne organisatie bij het in kaart brengen van de interne behoefte en helpt deze te vertalen naar een goed doordacht programma van eisen en deze in te bedden in aanbestedings-/offertetrajecten en/of facilitaire processen.
 • Je optimaliseert de facilitaire processen samen met de uitvoerende facilitair medewerkers. Er wordt extra aandacht aan het inkoopproces gegeven. Deze dient conform de beleidsrichtlijnen van de Stichting te worden geïmplementeerd. Dit gebeurt samen met de Financieel Manager en de inkoopbeleidsmedewerkers van de Stichting.
Jouw profiel
 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding op het gebied van facilitair management succesvol afgerond.
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een coördinerende/leidinggevende functie.
 • Je hebt ervaring met de uitvoering van projecten op facilitair gebied.  En bij voorkeur ook kennis van/ ervaring met bouwprojecten met het oog op toekomstige nieuwbouw.
 • Je kent de PDCA-cyclus en bent goed in het schrijven en uitvoeren van beleidsplannen.
 • Je bent een echte teamspeler en weet als geen ander hoe je een team kunt smeden tot een hechte eenheid.
 • Kennis op het gebied van een schoolorganisatie is een pre.
 • Je hebt oog voor de ontwikkelingen en cultuur binnen de verschillende locaties en bent in staat om een praktische vertaalslag te maken en draagvlak te creëren. Waar nodig zorg je ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen en stuur je bij waar nodig.
 • Je hebt kennis van facilitaire processen, aanbestedingen, en wet- en regelgeving en het acteren als een professionele opdrachtgever. 
 • Als echte aanpakker ga je actief op zoek naar informatie en leg je gemakkelijk contact met leerlingen, docenten en directeuren.
 • Je bent een inspirerende leidinggevende, die medewerkers in hun kracht zet om hun functie optimaal te kunnen uitvoeren.
Jouw werkplek
Je bent werkzaam op de stafafdeling van de centrale directie van het Bonhoeffer College (gevestigd aan de Vlierstraat in Enschede), maar werkt voor alle 6 locaties van de school. Binnen de stafafdeling heerst een fijne, informele werksfeer met behulpzame collega's. Vanuit jouw professionaliteit krijg je de mogelijkheid om werk en privé op elkaar af te stemmen.

Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap waar leerlingen welkom zijn voor alle vormen van voortgezet onderwijs. Praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo is in één school bij elkaar gebracht. We werken er samen aan om leerlingen een geweldige schooltijd te bezorgen waarin ze groeien en ontdekken wat ze willen, waar ze goed in zijn en welk verschil ze kunnen maken. Al onze locaties werken hier op hun eigen manier aan.

Ons aanbod
Het betreft een fulltime functie van 1,0 fte per zo spoedig mogelijk, tijdelijk op projectbasis, voor de duur van maximaal twee jaar in verband met nieuwbouw. 

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 10). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij de heer René van Arnhem, bereikbaar via telefoonnummer 053 - 751 20 54.

Solliciteren 
Past deze baan perfect bij jou? Solliciteer dan direct!
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren). 

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Arbeidsvoorwaarden

Maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 10).

Plaats

Enschede

Wergever

Bonhoeffer College

Plaatsingsdatum

11-02-2021

Ingangsdatum

01-02-2021

Sluitingsdatum

19-02-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1,0

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

OOP 10

Functie categorie

Projectmanagement

Sector

Voortgezet onderwijs