Skip to content
Recruiter onderwijs
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Recruiter onderwijs per 2021-02-04
Recruiter onderwijs

Functie omschrijving

Ben jij als recruiter altijd aan het netwerken en praat jij graag over je werk? Voor ons recruitment team zoeken wij een enthousiaste collega. Bruis jij van de energie en vind je het een uitdaging om je bezig te houden met personele vraagstukken? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou!
Een rol als recruiter bij DIT IS WIJS is erg divers. Je houdt je bezig met het vinden en binden van onderwijsprofessionals. Dit doe je voor de verschillende dienstverlening vormen die wij aanbieden. Zo ben je betrokken bij de werving van pabo studenten, leerkrachten, pedagogisch medewerkers en vakdocenten. Samen met je collega’s draag je bij aan een zo optimaal mogelijke candidate journey. Bij ons staat de onderwijs professional centraal en jij als recruiter staat elke dag in contact met hen.

Functie eisen

Voel jij je thuis in een commerciële organisatie en wil je bijdragen aan nog meer succes? Wil jij jouw aantoonbare ervaring als recruiter inzetten om onze doelstellingen te behalen? Dan ben je helemaal op je plek bij DIT IS WIJS. Als recruiter ken jij verschillende wervingskanalen, kent social media geen geheimen voor je en bij voorkeur heb je ervaring met campus recruitment. Al onze nieuwe collega’s doorlopen ons vernieuwde inwerkprogramma met als doel jou optimaal in je kracht te zetten.

Match? De koffie staat klaar!

Arbeidsvoorwaarden

  • De ruimte om het verschil te maken en mee te bouwen aan zichtbare resultaten;
  • Een contract van 32 of 40 uur per week;
  • Alles wat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon, reiskostenvergoeding en een auto van de zaak (optioneel);
  • Salarisindicatie op basis van leeftijd en ervaring;
  • Een fantastische werkplek in het mooiste gebouw van Rotterdam: de Van Nelle fabriek. Daarnaast kun je ook werken op een van onze locaties in Hilversum of Ede.
  • Jij als recruiter maakt onze organisatie succesvol, om jou nog succesvoller te maken bieden wij (externe) trainingen en workshops aan.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2021-02-04

Beschikbaarheid

fulltime

Dienstverband

Vast

Salarisschaal

2700-3000

Functie categorie

Personeelsfunctionaris

Sector

Basisonderwijs