Skip to content
Roostermaker 0,6 FTE (regulier)
Samenwerkingsverband vo de Liemers uit Zevenaar zoekt een Roostermaker 0,6 FTE (regulier) per 01-04-2021
Roostermaker 0,6 FTE (regulier)

Functie omschrijving

VACATURE ROOSTERMAKER, 0,6 FTE (regulier)
We zoeken een collega die graag complexe problemen oplost en de beste roosters opstelt voor onze school.Je denkt mee over het rooster en vernieuwend onderwijs, maatwerk en gepersonaliseerd leren. Je bent geïnteresseerd in onderwijs, kunt goed prioriteiten stellen, werkt nauwkeurig en ziet het belang van een goed resultaat. Herken je je hierin, dan komen we graag met je in contact voor een baan als roostermaker bij het Liemers college.

WAT GA JE DOEN? 
Je maakt het basisrooster in Zermelo en je verwerkt de dagelijkse roosterwijzigingen van onze school. Analyseren, verbinden en puzzelen kun jij dus als geen ander. Jij gaat door tot je de beste oplossing hebt. Ook maak je analyses over bijvoorbeeld lesuitval. Je bent een prettige en energieke collega voor je team en jij herkent jezelf in de woorden: humor, zelfreflectie, daadkrachtig, pro-actief, verantwoordelijk, snel schakelen, accuraat, analytisch en oplossingsgericht. Je maakt onderdeel uit van het roosterbureau. Het roosterbureau is gezamenlijk verantwoordelijk voor de roosters van de vier locaties van het Liemers college. Deze werkwijze is nog in ontwikkeling en we zoeken dus iemand die hieraan wil bijdragen.  Je werkt vanuit huis en vanaf onze locaties in Zevenaar/Didam.

Over het Liemers College
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

WAT BIEDEN WIJ JOU? 
Wij bieden jou per 1 april 2021 (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,6 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed? Dan kan jouw contract daarna worden omgezet naar onbepaalde tijd.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 8. Je salaris bedraagt dan minimaal 2.294,- euro en maximaal 3.467,- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,12 euro per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere roostermakers. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen is het met name belangrijk dat je ICT-vaardig bent, zeer accuraat werkt, goed en graag puzzelt en creatief bent in oplossingen. Je kunt goed en duidelijk communiceren en bent in staat de verschillende belangen goed af te wegen. Voor deze functie vragen wij een MBO+ of HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een opleiding tot roostermaker afgerond en +/- 5 jaar ervaring als roostermaker. Ervaring met Zermelo is zeker een pre.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 18 februari 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.
We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 22 februari 2021.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Maarten Delen, directeur. Maarten is te bereiken per mail m.delen@liemerscollege.nl of 06- 5326 3361.

EN VERDER
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Functie eisen

zie werkenbijquadraam.nl

Plaats

Zevenaar

Provincie

Gelderland

Wergever

Samenwerkingsverband vo de Liemers

Plaatsingsdatum

25-01-2021

Ingangsdatum

01-04-2021

Sluitingsdatum

17-02-2021

FTE

0,6 FTE

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

[job.schaal]

Functie categorie

Roostermaker

Sector

Voortgezet onderwijs