Skip to content
Schoolleider
WereldKidz Montessori Sumatralaan zoekt een schoolleider
Schoolleider

Functie omschrijving

WereldKidz Montessori Sumatralaan zoekt een schoolleider!
Misschien herken je het wel: je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs. Dan ben je bij WereldKidz aan het goede adres. 

Wij zijn per het nieuwe schooljaar op zoek naar een schoolleider voor WereldKidz Montessori Sumatralaan te Zeist (minimaal wtf 0,7). Uitbreiding van het schoolleiderschap met een lesgevende taak is bespreekbaar.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een rol waarin je talenten en ervaringen samen komen? Dan ben je bij WereldKidz aan het goede adres. We zoeken een professional met montessoriaanse leidinggevende capaciteiten. Een doorpakker die kindgericht en resultaatgericht is, structuur biedt en snel kan schakelen. 

WereldKidz staat voor...
‘Kinderen begeleiden in hun eigen ontwikkeling en optimaal voorbereiden op hun toekomst door uitdagend onderwijs.’ Dit realiseren we door op alle niveaus binnen onze organisatie én met onze omgeving samen te leren. Ieder vanuit zijn eigen rol. Onze visie: WereldKidz is samen leren.

Over de school: Wereldkidz Montessori Sumatralaan
Wie op een gemiddelde schooldag Montessori Sumatralaan inloopt, ervaart rust, geborgenheid, kinderen die elkaar kennen, helpen en oog voor elkaar hebben. In de ruime lokalen zie je een kind aan het werk op een kleed met Montessorimateriaal, een volgende is aan een tafel met een tablet bezig met verwerkingsopdrachten en weer anderen zijn samen bezig aan een werkstuk. Een leerkracht geeft een kind een lesje over een werkje of bespreekt een onderwerp in de kring. En de lerarenondersteuner kom je ook tegen: veelal aan het werk met kinderen in kleine groepjes of hulprondes makend in een groep.
Elders in het gebouw kom je ook kinderen tegen: de één maakt in alle rust opdrachten in een schrift in een nisje op de gang, de ander is, samen met enkele medeleerlingen, op het leerplein aan het rekenen met ondersteuning van de onderwijsassistent. Die typerende sfeer op Montessori Sumatralaan wordt gecreëerd door het team, de ouders, maar in de eerste plaats door de kinderen. Zij zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt. In de groep en bij uiteenlopende activiteiten. 
Lees hier meer over onze school. Op korte termijn staat nieuwbouw voor de school op de planning. 

Ben jij die schoolleider die zich aangesproken voelt en:
 • Wil jij je ontwikkelen en samen leren?
 • Heb jij een onderzoekende houding?
 • Ben jij nieuwsgierig en ambitieus?
Heb je affiniteit en ervaring met montessorionderwijs en onze organisatie? Heb je een lesbevoegdheid voor het primair onderwijs, een montessori-certificaat als leerkracht of leidinggevende en zoek je een baan in Zeist?

Meer weten over de functie? Klik hier voor de functiebeschrijving schoolleider WereldKidz. 

Een functie met een passende beloning (conform de CAO PO, schaal A 12. Max. € 5.070,- bruto bij een fulltime dienstverband)
Solliciteer dan nu!

Stuur ons je CV met een korte motivatie voor 1 maart waarin jij aangeeft waarom je de ideale collega voor ons bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Je kunt dit sturen naar solliciteren@wereldkidz.nl tav Marloes Eek recruiter bij WereldKidz. Voor meer informatie neem je contact op met Linda Meijer, clusterdirecteur, via 06 18 88 34 41.

Procedure (wijzigingen voorbehouden)
Op een later moment wordt bepaald of de gesprekken op afstand zijn of op het WereldKidz-bureau in Zeist. 
1e selectiegesprek. Op woensdag 3 maart tussen 16.30-19.30 uur worden de eerste selectiegesprekken gepland. De eerste gesprekken zijn zogenaamde speeddates van maximaal 15  minuten. De gesprekken worden gevoerd door:
 • Linda Meijer, clusterdirecteur
 • Lotteke de Kruijff, directeur onderwijs
 • Wubbo Wever, college van bestuur
 • Kim Jansen, leerkracht Montessori Sumatralaan
 • Edwin Rooseboom, ouder van Montessori Sumatralaan
2e selectiegesprek. Op maandag 15 maart tussen 17.00-20.00 uur worden de tweede selectiegesprekken gepland. Er worden gesprekken gevoerd door:
 • Linda Meijer, clusterdirecteur
 • Lotteke de Kruijff, directeur onderwijs
 • Wubbo Wever, college van bestuur
 • Kim Jansen, leerkracht Montessori Sumatralaan
 • Edwin Rooseboom, ouder van Montessori Sumatralaan
 • Een trainingsacteur
Tijdens dit gesprek houden we een zogenaamd mini-assessment en is er tijd voor vragen van jouw kant.

Assessment. Op donderdag 18 maart van 13.00 uur-15.00 uur wordt er een assessment afgenomen door Mercuri-Urval.

Is de uitkomst van het assessment positief dan vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats op maandag 29 maart om 15.00 uur.

Plaats

Zeist

Provincie

Utrecht

Wergever

WereldKidz Montessori

Plaatsingsdatum

01-02-2021

Ingangsdatum

Per het nieuwe schooljaar

Sluitingsdatum

01-03-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

minimaal 0,7

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Adjunct directeur PO

Sector

Basisonderwijs