Skip to content
Senior Communicatieadviseur
Stichting Koninklijke Auris Groep uit Rotterdam zoekt een Senior Communicatieadviseur per 29-01-2021
Senior Communicatieadviseur

Functie omschrijving

Waar ga je werken

Auris is een zorg- en onderwijsorganisatie voor dove en slechthorende kinderen én voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Je gaat werken in een gemotiveerd en creatief communicatieteam van de Koninklijke Auris Groep dat Rotterdam als thuisbasis heeft. Het team staat samen met alle Auris-collega’s voor de uitdaging Auris als expertiseorganisatie op de kaart te zetten. Vanuit het team communicatie denken wij mee hoe we dit het beste kunnen doen en ontwikkelen door communicatiemiddelen voor. Voor meer informatie over de organisatie, kun je kijken op onze website.


Wat ga je doen

Jij bent als communicatieadviseur partners in strategische projecten en van het management. Dit kunnen inhoudelijke projecten zijn voor onze leerlingen en cliënten, bijvoorbeeld om de samenwerking tussen onze scholen en de ambulante dienst te versterken. Maar ook interne projecten zoals de implementatie van een documentmanagementsysteem. 


Je ondersteunt complexe inhoudelijke projecten met een goed en onderbouwd communicatieadvies. Zo ga je aan de slag met een aantal belangrijke projecten binnen zorg en onderwijs zoals bijvoorbeeld innovatie en onderzoek. Je werkt nauw samen met projectleiders, het Auris-management, adviseurs vanuit andere teams en collega’s uit het primaire proces. Naast het geven van een goed advies en het aansturen van de uitvoering, vind je het leuk om ook zelf de handen uit de mouwen te steken. Zo werk je onder andere samen met het management van Auris Zorg aan een marketingstrategie en zorgt er ook voor dat de juiste communicatiemiddelen worden gerealiseerd in samenwerking met externe leveranciers.


Wat bieden wij jou

Je kunt rekenen op een uitdagende baan als ervaren communicatieadviseur bij Auris. Je komt bij ons werken voor 28 uur per week. Voor de functie van ervaren communicatieadviseur bieden wij een salaris conform de CAO PO schaal 10, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €4.171,-  bruto per maand bij een fulltime aanstelling. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar. Verder biedt Auris:

• 6,3% eindejaarsuitkering

• 53 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

• Een dynamische werkomgeving.

• Een goed pensioenplan.

• Ruime opleidingsmogelijkheden via de Auris Academie.

• Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve zorgverzekering en een fietsplan.

• Volop carrièreperspectief vanwege het ruime aanbod aan functies in de zorg, onderwijs en ondersteunende diensten binnen onze organisatie.

Functie eisen

Wie ben jij

Jij bent een communicatieadviseur die graag wil werken voor een maatschappelijk relevante onderwijs- en zorgorganisatie. Je geeft gehoor aan de verhalen van onze cliënten en collega’s. Je ziet kansen en mogelijkheden om Auris op innovatieve en effectieve wijze bij de juiste doelgroepen onder de aandacht te brengen. Je bent klantgericht en wordt niet zenuwachtig van strakke deadlines. Je kunt goed plannen, gaat creatief om met gewijzigde planningen en weet je deadlines te halen. Je kunt goed omgaan met je interne opdrachtgevers en stuurt gemakkelijk externe leveranciers aan zoals tekstschrijvers, fotografen, vormgevers en drukkers. Je hebt een afgeronde hbo-communicatieopleiding en minimaal 5 jaar ervaring in het marketingcommunicatie vak. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend.


Solliciteren?

Enthousiast geworden? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Je kunt reageren tot en met 14 februari 2021. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Minnekus de Groot (teamleider Communicatie), via m.de.groot@auris.nl. De gesprekken worden op een later moment gepland. 


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE: In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden indien mogelijk plaats op locatie en anders via videobellen


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Stichting Koninklijke Auris Groep

Plaatsingsdatum

29-01-2021

Ingangsdatum

29-01-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs