Skip to content
Senior Marketing en Communicatie Adviseur/Coördinator
Aeres Hogeschool Dronten uit Dronten zoekt een Senior Marketing en Communicatie Adviseur/Coördinator per 3-2-2021
Senior Marketing en Communicatie Adviseur/Coördinator

Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Je bent werkzaam op de afdeling Marketing & Communicatie (M&C) van Aeres Hogeschool, bestaande uit drie faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen met in totaal 18 medewerkers. Je werkt specifiek voor het team Dronten. Met jou erbij bestaat dat team uit 8 medewerkers. In deze functie coördineer je taken voor het team en ben je marketingadviseur voor de bedrijfskundige en internationale studies. Je werkt daarnaast samen met de manager Marketing & Communicatie en de coördinatoren van Almere en Wageningen aan faculteitsoverstijgende vraagstukken op het gebied van M&C.

Jouw taken:
 • Adviseren, bijdragen en mede uitvoeren van het M&C jaarplan Aeres Hogeschool;
 • Toezicht houden op en uitvoeren van de wervingsplannen voor faculteit Dronten;
 • Samenstellen en analyseren van informatie over marktontwikkelingen, -positie, instroom e.d. en de advisering van studieleiders hierover;
 • De werving en voorlichting van bedrijfskunde en internationale studies bij Aeres Hogeschool Dronten;
 • Het brengen van samenhang tussen diverse activiteiten en processen;
 • Afstemmen met de M&C-coördinatoren van Aeres Hogeschool Almere en Wageningen over de werkzaamheden binnen M&C;
 • Zorgdragen voor de werkverdeling in het team;
 • Bewaken van de voortgang en uitvoering van de werkzaamheden;
 • Fungeren als aanspreekpunt voor zowel de intern als extern geleverde dienstverlening.

Onze ideale collega
 • Is communicatief, creatief, ondernemend en werkt graag samen;
 • Bezit strategische vaardigheden en een helicopterview;
 • Is analytisch;
 • Heeft actuele kennis van online marketing;
 • Is in staat belangen en prioriteiten zelfstandig af te wegen en staat stevig in zijn of haar schoenen;
 • Kan goed luisteren en behoeftes vertalen in plannen;
 • Weet zich snel in te werken;
 • Heeft een afgeronde hbo of wo-opleiding op communicatiegebied en/of beroepsniveau Communicatieadviseur Niveau C;
 • Heeft minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Heeft bij voorkeur ervaring met hoger onderwijs en/of jongerencommunicatie;
 • Beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Aeres Hogeschool
Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren bijna 3.700 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Dronten
De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2.450 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.
De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de 'Economy of Life'. Daarin gaat het om 'samen leven' in de ware zin van het woord. Niet 'hebben en moeten', maar 'zijn en mogen' vormen de kern van het leven. 'Rentmeesterschap' is voor ons het begrip waarin duurzaamheid en ondernemerschap samenkomen. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Aanstelling
Deze tijdelijke functie is gewaardeerd in schaal 10 CAO HBO. Inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. De omvang is 0,6 fte. Je standplaats is Dronten. Uiteraard is in overleg thuiswerken mogelijk. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Hoger Onderwijs.

Solliciteren, procedure en meer informatie
Wil je meer weten over deze functie? Bel dan mevrouw Inge Westerdijk, manager Marketing & Communicatie, via 06 - 38 68 45 66. Denk jij dat we jou nodig hebben? Solliciteer dan uiterlijk 28 februari aanstaande, met een CV en een korte video over jouzelf van maximaal 3 minuten.
De sollicitatiegesprekken vinden coronaproof plaats op 8 maart 2021 tussen 9.00 en 13.00 uur in Dronten. De school is in de zomer gesloten tussen 26 juli en 6 augustus 2021.

Voor het invullen van deze functie werken wij samen met Aeres Agree, onze partner in werving & selectie. Hierdoor is het mogelijk dat Aeres Agree een deel van het wervingsproces overneemt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Plaats

Dronten

Provincie

Flevoland

Wergever

Aeres Hogeschool Dronten

Plaatsingsdatum

03-02-2021

Ingangsdatum

3-2-2021

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6 FTE

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

schaal 10

Functie categorie

Marketing medewerker

Sector

Hoger beroepsonderwijs