Skip to content
Senior Ondersteuner AOD met coördinerende taken
Stichting Koninklijke Auris Groep uit Rotterdam zoekt een Senior Ondersteuner AOD met coördinerende taken per 08-01-2021
Senior Ondersteuner AOD met coördinerende taken

Functie omschrijving

Waar ga je werken

Ons prachtige hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam (Ammanplein). Op deze locatie zijn, naast de Raad van Bestuur, ook een audiologisch centrum en de Auris Ondersteunende Diensten (AOD) gevestigd. De AOD bestaan uit vier domeinen: HR, Bedrijfsvoering, Beleid, Onderzoek en Kwaliteit (BOK) en ICT. Je komt te werken bij een expertiseorganisatie voor kinderen die een taalontwikkelingsstoornis hebben, doof of slechthorend zijn.


Wat ga je doen

Samen met je collega ondersteuners ben je de steun en toeverlaat van de hoofden van de domeinen en alle andere collega’s binnen de AOD. Als Senior Ondersteuner ben jij verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van de volledige AOD. Dit betekent dat jij dagelijks bezig bent met plannen, organiseren, delegeren en de kwaliteit van de werkzaamheden. Jij hebt een vooruitziende blik, kunt snel schakelen bij calamiteiten en hebt dingen al geregeld voordat ernaar gevraagd wordt.


Dit vraagt een actieve en signalerende houding. Je hebt kennis van zaken op het gebied van ondersteuning en bent een ster in het faciliteren van vergaderingen, bijeenkomsten en andere evenementen. Je werkt goed samen met jouw collega ondersteuners en belegt taken, waar mogelijk, bij de administratieve ondersteuners. Jij bent dagelijks bezig om het werk en de processen hieromheen voor iedereen overzichtelijk en prettig te laten verlopen. Jij bent de stille kracht van Auris!

Functie eisen

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • Een mooie en vooruitstrevende werkgever met de kans om een maatschappelijke bijdrage te leveren
 • Een uitdagende functie met een coördinerende rol voor 32 tot 40 uur per week
 • Salaris conform de CAO PO, OOP, schaal 8, maximaal €3331 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van je ervaring
 • Naast het salaris, krijg je van ons 53 vakantiedagen (op basis van een fulltime aanstelling), vakantiegeld van 8% over het jaarsalaris én een eindejaarsuitkering van 6,3%.


Wie ben jij

Energiek en inspirerend, dat past bij jou. Jij wordt omschreven als prettige en hardwerkede collega. Daarnaast ben jij;

 • in het bezit van een MBO+ diploma richting secretarieel, administratief of vergelijkbaar
 • ruim ervaren op het gebied van secretariële processen
 • in staat om snel problemen te signaleren en deze ook op te lossen
 • ervaren binnen het Microsoft office pakket
 • gastvrij en ondersteunend naar mensen toe
 • duidelijk en correct in jouw communicatie, zowel in persoon als op papier
 • analytisch en scherp op werkprocessen en verbeterpunten


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Dit kan tot en met 5 februari 2021. De gesprekken vinden op een later moment plaats. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Renate van Bokkum, Senior Ondersteuner bij Auris. Zij is te bereiken via de mail: r.v.bokkum@auris.nl 


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE: In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden indien mogelijk plaats op locatie en anders via videobellen.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Stichting Koninklijke Auris Groep

Plaatsingsdatum

08-01-2021

Ingangsdatum

08-01-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs