Skip to content
Sociaal psychologisch medewerker
Het Hooghuis uit Oss zoekt een Sociaal psychologisch medewerker per 15-04-2021
Sociaal psychologisch medewerker

Functie omschrijving

Ben jij de psycholoog/orthopedagoog die ons team komt versterken in deze bijzondere tijden? Wil je aan de slag en samenwerken met docenten en gedragswetenschappers in onze dynamische school? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Als sociaal psychologisch onderzoeker ondersteun en begeleid je docenten en directie bij de aanpak van psychosociale problemen van leerlingen. Je verleent psychosociale hulp aan leerlingen en ouders/verzorgers en levert een bijdrage in het multidisciplinaire schoolteam aan de beleidsvoorbereiding en -uitvoering ten aanzien van de psychosociale hulpverlening.

Jouw profiel
Je bent afgestudeerd psycholoog of orthopedagoog en hebt affiniteit met het onderwijs; in het bijzonder met het vmbo.

Jouw werkplek
Het Hooghuis is een voortgezet onderwijsschool met ongeveer 4.500 leerlingen en maakt onderdeel uit van Stichting Carmelcollege. De uitgangspunten van onze stichting 'elke mens, heel de mens en alle mensen' en 'leren van en met elkaar' zijn belangrijke pijlers van waaruit wij handelen.

Onze zes scholen verzorgen onderwijs dat varieert van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Samen met circa 500 collega's staan we elke dag klaar voor onze leerlingen met de ambitie hen een voorsprong te geven in de wereld van morgen.

Op locatie Oss-ZuidWest werken we aan 'eigentijds leren'. Leerlingen worden meer zelf verantwoordelijk gemaakt voor hun eigen leerproces. Voor docenten betekent dit een verandering van hun rol: van docent naar coach. Instructeurs werken onder verantwoordelijkheid van een docent. Zowel leerlingen als docenten en ondersteunend personeel worden bij ons in de gelegenheid gesteld te ontdekken wie ze zijn en hoe ze hun dromen waar kunnen maken.
We hechten er daarbij aan om niet alleen toe te werken naar een diploma, maar ook aandacht te geven aan de persoonlijke ontwikkeling. We willen weten wie onze leerlingen zijn en zetten ons ervoor in om vanuit de relatie het leerproces van elke leerling te stimuleren.
Het werk van onze collega's is daarbij essentieel. Zij coachen, motiveren en maken ons onderwijs. Het fundament van ons onderwijs is gebaseerd op de vijf V's: Verbinding – Vertrouwen – Vrijheid – Verantwoordelijkheid – Verantwoording.
Als lid van de trajectvoorziening draag jij, als gedragswetenschapper, bij aan het succes van leerlingen en docententeams.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,8 fte, tijdelijk ter zwangerschapsvervanging. Ingangsdatum: 15 april 2021 (of eerder) tot eind september 2021. Bij deze interessante functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 10).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Hooghuis maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: de heer P. Eijkhout
Functie: teamleider
Tel.: 0412 - 224 160

Tijdens de voorjaarsvakantie (van 13 februari 2021 tot en met 21 februari 2021) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen aan de heer G. Duijs via 06 - 44 71 81 97.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Arbeidsvoorwaarden

Maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 10). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Plaats

Oss

Provincie

Noord-Brabant

Wergever

Het Hooghuis

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Ingangsdatum

15-04-2021

Sluitingsdatum

25-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,8 - 0,8

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

OOP 10

Functie categorie

Leerlingbegeleiding

Sector

Voortgezet onderwijs