Skip to content
Specialist gezocht voor de onderbouw
Onze kleuters zoeken een specialist in de onderbouw. Iemand met een rijke fantasie, oog voor de leerlijn en een ruime interesse in de ontwikkelpsychologie. Jij creƫert met gemak een rijke leeromgeving en hebt oog voor grote kleine problemen.
Specialist gezocht voor de onderbouw

Functie omschrijving

Onze kleuters zoeken een specialist in de onderbouw. Iemand met een rijke fantasie, oog voor de leerlijn en onderlegd in ontwikkelpsychologie. Jij creëert met gemak een rijke leeromgeving, zodat er een stevige basis wordt gelegd. Natuurlijk heb je ook oog voor grote kleine problemen. Leerkracht in de onderbouw is een vak apart!
 
Jij helpt jouw eigen groep kleuters met hun ontwikkeling, vanaf hun start op de basisschool. Samen bouwen aan respect voor elkaar in een veilige, warme omgeving. Behoeften zien en herkennen. Alles voor die glimlach!
Op verschillende Zonova scholen zoeken wij leerkrachten voor de kleutergroep. Vacatures voor nu, voor de toekomst, van tijdelijke aard en vaste betrekkingen. Aantal dagen en startdatum in overleg. Zo leren we samen verder!

Functie eisen

-In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
-Sterke pedagogische vaardigheden en/of de bereidheid hier in te investeren
-Recente vakinhoudelijke, didactische vaardigheden
-Flexibiliteit en samenwerking zijn termen waarin je je herkent

Arbeidsvoorwaarden

Jouw werkgever: Zonova
Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname (ivm COVID 19 op dit moment niet uitvoerbaar). Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Zonova

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs