Skip to content
Stageconsulent afdeling Welzijn
ROC Kop van Noord-Holland uit Den Helder zoekt een Stageconsulent afdeling Welzijn per
Stageconsulent afdeling Welzijn

Functie omschrijving

Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland: gewoon een goede school

Wie kiest voor het ROC Kop van Noord-Holland kiest voor (werken op) een school voor middelbaar beroepsonderwijs, vavo en (volwassenen)educatie. Daarnaast verzorgen we beroepsonderwijs (maatwerktrajecten) in opdracht van bedrijven en instellingen. Bij het ROC Kop van Noord-Holland is veel aandacht voor de individuele student. Persoonlijke begeleiding staat bij ons voorop; we helpen studenten hun eigen talenten en mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op hun toekomstige beroep of een eventuele vervolgopleiding.

Voor de opleidingen in de richting Welzijn en Dienstverlening zijn we op zoek naar een

Stageconsulent afdeling Welzijn (0,6 fte)

Wat je gaat doen
Vanuit het Stagebureau zal je als stageconsulent werkzaam zijn bij de afdeling Welzijn en ondersteunen bij de verschillende BOL opleidingen van Pedagogisch werk en Maatschappelijke zorg.  Als stageconsulent bereid je, in samenwerking met de coaches, studenten van de verschillende opleidingen voor op hun stage en ondersteun je de student in het vinden van een stageplaats. Je monitort de voortgang van de studenten binnen de leerbedrijven en rapporteert hierover. Je informeert en ondersteunt de begeleider binnen het leerbedrijf en onderneemt afhankelijk van de situatie de gewenste actie. Je werkt samen met je collega’s van het Stagebureau en onderhoudt nauw contact met de coaches en coördinatoren van de onderwijsafdelingen. Je signaleert (nieuwe) mogelijkheden voor leerplaatsen bij leerbedrijven en onderhoudt de relatie met de begeleiders. Je doet acquisitie voor nieuwe leerbedrijven en weet nieuwe leerbedrijven te motiveren tot samenwerking.

Functie eisen

Profiel
Je bent een oprechte en betrouwbare collega met een onbevooroordeelde levenshouding en een warme persoonlijkheid. Je hebt kennis en ervaring op het gebied van het begeleiden van MBO-studenten en beschikt over goede communicatieve, organisatorische en ICT vaardigheden. Daarnaast weet je de studenten te stimuleren en motiveren en ben je goed in staat om te bemiddelen tussen verschillende belangen. Je bent proactief en stelt je ondersteunend op in de samenwerking met de leerbedrijven en onderwijsafdelingen. Tevens ben je op de hoogte van de arbeidsmarkt, opleiden/ begeleiden in de praktijk en heb je affiniteit met de branches Welzijn. Voor de uitvoering van jouw werkzaamheden dien je in het bezit te zijn van rijbewijs B en auto.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een team van professionals. Naast goede dienstverlening vinden wij humor ook belangrijk. De functie is ingedeeld in schaal 8, conform de vigerende cao mbo. Naast een riante vakantieregeling bieden wij conform cao ook een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

Plaats

Den Helder

Provincie

Noord-Holland

Wergever

ROC Kop van Noord-Holland

Plaatsingsdatum

05-02-2021

Sluitingsdatum

12-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6 fte

Functie categorie

Talent en Ontwikkeling

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs