Skip to content
Stamgroepleider bovenbouw
We zijn per direct op zoek naar een stamgroepleider voor bovenbouw groep 6,7,8. We zijn met ingang van 1 maart op zoek naar een stamgroepleider voor bovenbouw groep 6,7,8.
Stamgroepleider bovenbouw

Functie omschrijving

WereldKidz Dolfijn zoekt stamgroepleider bovenbouw wtf 0,6 of 0,8 voor zwangerschapsvervanging

Over de school: Wereldkidz Dolfijn te Driebergen
Dolfijn werkt volgens de uitgangspunten van het Jenaplanconcept. Gegrepen door de idealen van Peter Petersen, zorgen we voor activiteiten met als doel om kinderen een mooie en leerzame schooltijd door te laten maken.
De persoonlijke ontwikkeling van het kind staat bij ons voorop. Op Dolfijn werken we (kinderen, ouders en school) samen aan een prettig leef- en werkklimaat. Iedereen heeft hierin zijn eigen taak, maar door deze te verbinden komen we veel verder.
Onderwijs op Dolfijn is: leren hoe je jouw goede plek kunt vinden in een steeds veranderende maatschappij, maar ook hoe je andere mensen daarvoor de ruimte geeft. Het leren lezen, schrijven, taal, rekenen en wereldoriëntatie zijn daarbij erg belangrijk. Maar ook sociale vaardigheden, creativiteit, doorzettingsvermogen, planningsvaardigheden, het om kunnen gaan met emoties zijn heel belangrijk. Om veel ontmoetingen, ervaringen en leermomenten te creëren worden de kinderen in heterogene groepen, de stamgroepen, ingedeeld. Dit gebeurt in overleg met de kinderen, ouders en de deskundigheid van de school.
Onze missie is: In relatie met jezelf, met de ander en met de wereld leer je verantwoordelijk te zijn voor je inbreng in gesprek,werk, spel en viering. Leer het zelf doen!

Lees meer over onze school op onze website. 

We zijn op zoek naar
We zijn per direct op zoek naar een stamgroepleider voor bovenbouw groep 6,7,8. 
De omvang van de vacature is 0,6-0,8  WTF, verdeeld over 3 of 4 dagen per week, woensdag, donderdag en vrijdag en optioneel de dinsdag.

Het betreft een tijdelijke vacature ivm vervanging van zwangerschapsverlof tot de herfstvakantie. ZZP'ers zijn ook welkom om te reageren.

Voel jij je aangesproken en
  • Lef en positieve energie en wil je jouw talenten inzet voor de school/bouw?
  • Aandacht voor ieder kind in je groep (pedagogisch en didactisch)?
  • Affiniteit met het Jenaplanonderwijs? 
Kun je 
  • Inspirerend lesgeven?
  • In verbinding staan met kinderen, ouders en team?
  • Taal en wereldoriëntatie aan elkaar verbinden, zonder methode?
  • Oplossingsgericht werken?
  • Kinderen zelf verantwoordelijkheid geven en ze stap voor stap begeleiden om zelfverantwoordelijk te zijn?
  • Structuur bieden en op het juiste moment loslaten?
  • Jezelf blijven ontwikkelen en openstaan voor vernieuwingen?
Word onze nieuwe collega!
Wil je graag bij ons aan de slag? Werken in een fijn team? Collega’s die voor elkaar klaarstaan. Een bruisende Jenaplanschool waar echt samengewerkt wordt. Onderdeel van een bovenbouwteam waar samen onderwijs gemaakt wordt in een gezellige en prettige sfeer? Stuur dan je CV met een korte motivatie waarin jij aangeeft waarom je de ideale collega voor ons bent en wat jouw kwaliteiten zijn. Je krijgt gegarandeerd binnen een week antwoord. 

CV met korte motivatie graag mailen naar Marloes Eek, recruiter onderwijs bij WereldKidz via solliciteren@wereldkidz.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de clusterdirecteur, Nanette Snijders via nanettesnijders@wereldkidz.nl of Sandra Boels-Oudejans, schoolleider van Dolfijn, via 06-50 05 33 45 sandraboels-oudejans@wereldkidz.nl 
 

Plaats

Driebergen

Provincie

Utrecht

Wergever

WereldKidz Jenaplanschool Dolfijn

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Ingangsdatum

Per direct

Sluitingsdatum

08-03-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

0,6-0,8

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs