Skip to content
Studenten pabo voor regio Rotterdam
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Studenten pabo voor regio Rotterdam per 2020-12-15
Studenten pabo voor regio Rotterdam

Functie omschrijving

Hoi enthousiaste pabostudent! Wil jij graag naast je studie ervaring opdoen in het onderwijs door in te vallen? Dan ben ik op zoek naar jou. Als jij klaar bent voor een veelzijdige en uitdagende (bij)baan dan wil ik graag met jou in contact komen!
Voor verschillende basisscholen in Rotterdam en omgeving zijn wij op zoek naar studenten die op dit moment de pabo volgen. De scholen in deze regio kenmerken zich door de samensmelting van culturen, achtergronden en overtuigingen. Hierdoor heeft iedere school zijn eigen identiteit, waardoor jij de mogelijkheid hebt om deze scholen van binnen te zien. Dit is natuurlijk een ontzettend goede aanvulling op de stages die jij voor de opleiding volgt. Ben jij per direct op zoek naar baan voor naast je studie, waarbij er rekening wordt gehouden op welke dagen jij beschikbaar bent en bijvoorbeeld ook wanneer je tentamens hebt.

Je bent nog niet afgestudeerd, maar wel heel gemotiveerd! Je wilt al aan de slag om snel ervaring op te doen en de scholen in jouw omgeving uit de brand te helpen. De flexibiliteit hou je zelf; heb je binnenkort tentamens? Je kunt zelf je beschikbaarheid bijhouden! Heb je wat minder les en meer tijd om dagen te werken, dan is dit zo geregeld. 

Jij neemt de groep over van de juf of meester, en zorgt ervoor dat de kinderen een geweldige dag hebben. Er staan altijd collega’s (en kinderen) voor je klaar om te helpen, want iedereen begrijpt dat jij nog bezig bent met de opleiding en de kneepjes van het vak nog onder de knie probeert te krijgen.

Functie eisen

Je hebt je propedeuse van de pabo in je broekzak;

Jij draait je hand niet om voor een dag zelfstandig de groep draaien;

Jij biedt structuur zodat iedere leerling weet waar hij/zij aan toe is;

Je bent één of meerdere dagen per week inzetbaar.


Is deze vacature toch niet wat je zoekt? Dan zit je alsnog goed bij DIT IS WIJS. Bij ons kun je namelijk lesgeven op jouw manier. Bij een school en klas die bij je past. Zo zit je op je plek. Schrijf je in en laat ons de perfecte uitdaging voor je vinden. We nodigen je snel uit voor een (digitale) kop koffie!

Arbeidsvoorwaarden

DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops zodat jij je optimaal kunt blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional. Ook krijg je een persoonlijke coach die stand-by staat om jou te helpen en te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding. Via onze Brede School kun je leuke workshops geven als afwisseling op de dagelijkse werkzaamheden.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2020-12-15

Salarisschaal

1853

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs