Skip to content
Teamleider Ambulante Dienstverlening
Stichting Koninklijke Auris Groep uit Rotterdam zoekt een Teamleider Ambulante Dienstverlening per 03-02-2021
Teamleider Ambulante Dienstverlening

Functie omschrijving

Waar ga je werken
Vanuit de Ambulante Dienstverlening Rotterdam worden leerlingen in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs begeleid die problemen hebben met horen, spreken of het verwerken van taal. Het team12- bestaat uit 20 - 25 collega’s (leerkrachten met taak ambulant dienstverlener). De ambulant dienstverlener geeft ouders en betrokkenen op school (b.v. leerkracht, docent, IB-er, zorgcoördinator) advies, voorlichting en deskundige begeleiding. Jouw werkgebied is Rotterdam en Capelle aan den IJssel. 


Wat ga je doen
Als teamleider van de ambulante dienstverlening bouw je verder met je collega teamleiders en regiodirecteur aan een team dat autonoom functioneert binnen het regulier onderwijs. Jij hebt oog voor het individu, maar ook voor de verbinding en versterking van het team.


Je draagt bij aan de ontwikkeling van een team professionals, zodat zij in de lead komen. Dit doe je door coachend en voorwaardenscheppend leiderschap. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de begeleiding binnen het regulier onderwijs en kinderopvang. Dit doe je met het multidisciplinaire team en in samenwerking met ketenpartners. Je onderschrijft en draagt de visie, de strategische koers en identiteit van Auris uit en weet deze op passende wijze te vertalen naar toepassing binnen de Ambulante Dienstverlening. Vanzelfsprekend geldt dat de teamleider affiniteit en kennis heeft van het (speciaal) onderwijs. Wij zoeken een ondernemende teamleider voor 0,8-1 wtf die met open blik binnenkomt!


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • een salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO PO. Salarisschaal AC, maximaal EUR 4.921 bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, kennis en ervaring
 • de aanstelling is voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • een uitdagende functie in een ambitieuze en maatschappelijk relevante organisatie
 • je krijgt de ruimte om concreet iets bij te dragen én zelf verder te ontwikkelen waaronder een management development traject in het kader van de lerende organisatie
 • bij de ambulante dienstverlening werk je met een gepassioneerd team die het beste uit de leerling met een TOS (taalontwikkelingsstoornis) en/of een auditieve beperking, weet te halen en dit doet in samenwerking met de professionals in het regulier onderwijs.

Functie eisen

Wie ben jij

De woorden daadkrachtig, communicatief en verbindend omschrijven jou. Je durft buiten de kaders te denken en bent gericht op samenwerking. Daarnaast neem jij mee:

 • WO/HBO+ werk- en denkniveau
 • enige ervaring als leidinggevende
 • je bent werkzaam in/afkomstig uit het onderwijs
 • idealiter beschik je al over een afgeronde opleiding die voldoet aan de vereisten voor registratie in het schoolleidersregister (RADO). Als dit niet het geval is dan wil je deze opleiding graag volgen
 • je hebt een visie op onderwijs en interesse in leerlingen met een auditieve of communicatieve beperking
 • je hecht aan een gedeelde visie en kan vanuit deze lijn verbinden en aansturen
 • je bent in staat helder te communiceren met een goede balans tussen een menselijke en zakelijke opstelling
 • je hebt gevoel voor humor en weet luchtigheid te brengen wanneer de situatie daar om vraagt


Solliciteren

Enthousiast? Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op de onderstaande button om het sollicitatieformulier in te vullen. Je kunt reageren tot en met 21 februari 2021. 


Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Voor inhoudelijke vragen over deze vacature of over de procedure, dan kan je contact opnemen met M.C. (Marco) van Es MBA, Regiodirecteur Auris regio West, te bereiken op 06-19352022.


BELANGRIJK: GEWIJZIGDE SOLLICITATIEPROCEDURE:

In verband met de genomen maatregelen vanwege het Coronavirus is onze sollicitatieprocedure tijdelijk gewijzigd. Gesprekken vinden daardoor plaats, indien mogelijk, op locatie anders via Skype/ videobellen.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Stichting Koninklijke Auris Groep

Plaatsingsdatum

03-02-2021

Ingangsdatum

03-02-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs