Skip to content
Teamleider havo onderbouw
Han Fortmann uit Heerhugowaard zoekt een Teamleider havo onderbouw per 01-08-2021
Teamleider havo onderbouw

Functie omschrijving

Ben jij de ervaren teamleider die, samen met het team, uitvoering geeft aan de gestelde onderwijsambities? Wil jij aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!
 

Functie eisen

De functie
Wij zoeken voor het havo onderbouwteam een ervaren teamleider, die samen met het team verder uitvoering geeft aan de ambities die in het jaar- en schoolplan gesteld zijn. Het havo 2/3 team is drie jaar geleden opgericht en een enthousiast en prettig team dat volop in ontwikkeling is. Op basis van het jaarplan wordt er in het team onder andere gewerkt aan leerdoelgericht onderwijs en wordt er samen met leerlingen gewerkt aan het versterken van de zelfstandigheid en reflectie. Als teamleider ben je lid van de schoolleiding, geef je leiding aan een team van docenten en ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen de afdeling. Als lid van het schoolleidersoverleg lever je een bijdrage aan team-overstijgende, algemene activiteiten. Kortom, je gaat:
  • Leidinggeven aan het havo 2/3 team;
  • Aansturen van het volledige onderwijsproces (onderwijs en begeleiding);
  • Leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs;
  • Leveren van een bijdrage aan beleidsvoorbereiding en verantwoordelijk voor beleidsuitvoering binnen het team;
  • Verzorgen van algemene organisatorische, teamoverstijgende activiteiten;
  • Deelnemen aan het schoolleidersoverleg.

Jouw profiel
Het team zoekt een teamleider die enthousiast, mensgericht en vanuit vertrouwen leiding geeft met aantoonbare vaardigheid en/of ervaring in het adequaat voeren van ontwikkel-, voortgangs- en functioneringsgesprekken. Je motiveert, schept kaders, biedt richting, werkt transparant en je bent benaderbaar. Je kan je goed inleven in leerlingen en docenten met wie je werkt. Je reageert empathisch en je weet goed wanneer er gestuurd dan wel gecoacht moet worden.
Tevens beschik je over HBO/WO werk- en denkniveau en ervaring binnen een onderwijsinstelling en heb je brede theoretische kennis en praktijkkennis van (onderwijskundige) ontwikkelingen in het voortgezet onderwijs. Indien je een managementopleiding gericht op het onderwijs hebt afgerond is dit een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Het betreft een aanstelling voor minimaal 0,8 wtf. Eventueel kan deze aanstelling aangevuld worden met andere taken en/of lessen om te komen tot een fulltimebaan. Bij deze baan hoort een passende beloning in schaal LD, conform de CAO VO.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling (ABP), reiskostenvergoeding, werkkostenregeling en korting op premie ziektekostenverzekering.
Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega‚Äôs worden uitgebreid begeleid.

Plaats

Heerhugowaard

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Han Fortmann

Plaatsingsdatum

05-02-2021

Ingangsdatum

01-08-2021

Sluitingsdatum

01-03-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

0,8 - 1,0

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Teamleider VO

Sector

Voortgezet onderwijs