Skip to content
Technisch onderwijsassistent biologie
Onze collega is ziek. Ben jij de technisch onderwijsassistent die de ondersteuning aan onze docenten en leerlingen tijdens de lessen biologie naadloos overneemt?
Technisch onderwijsassistent biologie

Functie omschrijving

Onze collega is ziek. Ben jij de technisch onderwijsassistent die de ondersteuning aan onze docenten en leerlingen tijdens de lessen biologie naadloos overneemt?
 
Met een aanstekelijk enthousiasme weet jij jouw fascinatie voor mens en natuur over te brengen op onze leerlingen. Jij ziet het als jouw taak onze docenten biologie te assisteren en samen het vak biologie op vakkundige en creatieve wijze vorm te geven. Daarbij zorg je dat het de leerlingen aan niets ontbreekt wanneer zij hun opdrachten moeten uitvoeren. Waar nodig ondersteun je leerlingen – onder verantwoordelijkheid van de vakdocent – bij het uitvoeren van practicumopdrachten, microscopie en de diverse proeven. Jij durft de uitdaging aan te gaan op Porteum in Lelystad. Een school waar kansen en mogelijkheden voor de toekomst openliggen. Waar wacht je nog op?
 
Kleur buiten de lijntjes bij Porteum
Met een aanstelling van 0,8 fte ben je op vier dagen inzetbaar en draag jij je steentje bij aan de kwalitatief goede lessen die onze leerlingen in alle onderwijsniveaus verdienen. Het wordt een bijzonder jaar, we staan met 1 been in de huidige school en 1 been in Porteum. Wij zoeken daarom een onderwijsassistent die vooruitkijkt en meedenkt. En daarbij buiten de kaders durft te denken, want dat is precíes wat wij nodig hebben. Jouw creatieve aanpak begint bij het:
  • voorbereiden van practicumopdrachten van onze leerlingen in zowel de onder- als bovenbouw.
  • samenwerken met je collega’s om het beste onderwijs te kunnen bieden.
  • assisteren bij het uitvoeren van de practicumopdrachten.
 
Samen is beter
We bouwen nú aan de campus. Letterlijk. De gloednieuwe, hypermoderne, ruime en duurzame Porteum-campus met innovatieve IT- en klimaatsystemen is dé plek waar vanaf augustus 2021 alle leerlingen en collega’s bij elkaar komen. Porteum is goed bereikbaar met de auto, fiets én openbaar vervoer.
Tot we de schooldeuren van deze campus openen werk jij mee aan de ontwikkeling van ons onderwijs vanuit ISG Arcus en SGL.
Je kunt direct aan de slag en maakt daarmee de vakgroep biologie van Porteum compleet. Je werkt samen in een team van vakkundige en enthousiaste docenten die zitten te springen om jouw ondersteuning.
 
 

Functie eisen

Meer dan onderwijsassistent
Naast de nodige vakkennis heb je organisatorische kwaliteiten. Je bent een aanpakker, in staat snel te schakelen. Maar bovenal ben je voor Porteum een lesinstructeur die:
  • jongeren weet te motiveren en te enthousiasmeren voor het vak biologie.
  • graag een steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van het onderwijs op Porteum.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw lef wordt beloond
  • bruto maandsalaris tot € 2785 (maximumschaal 6) plus eindejaarsuitkering.
  • een tijdelijke aanstelling gedurende de ziekte van een collega tot diens terugkeer maar uiterlijk tot en met 31 juli 2021.
  • reiskostenvergoeding.
  • cafetaria-regeling met onder andere bedrijfsfitness en fietsplan.
  • pensioenregeling.

Plaats

Lelystad

Provincie

Flevoland

Wergever

ISG Arcus

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

zsm

Sluitingsdatum

15-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,8

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

CAO VO

Functie categorie

Technisch onderwijsassistent

Sector

Voortgezet onderwijs