Skip to content
TOA Natuurkunde
TOA Natuurkunde affiniteit met techniek en technologie
TOA Natuurkunde

Functie omschrijving

Omvang: 0,6 fte 
Functie: onderwijsassistent 
Salarisschaal: 6
Opleiding: minimaal MBO diploma Technisch Onderwijsassistent (niveau 4) 
Klassen waarin wordt les gegeven: vmbo/havo/atheneum onder- en bovenbouw
Soort aanstelling: regulier, bij wijze van proeff. Na gebleken geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband  
Bijzonderheden: ziektevervanging

Technisch onderwijsassistent natuurkunde, techniek en technologie 
Heb jij affiniteit met BINAS vakken, Techniek en Technologie en deel jij graag je kennis met onze leerlingen en stimuleer je hen zelf te onderzoeken en ontdekken met behulp van de nieuwste technologie? Wil je meedenken in het ontwikkelen van innovatief onderwijs? Zie jij jezelf in een rol als ondersteuner in een team van docenten dat enthousiast aan het werk is met het ontwikkelen van doorlopende leerlijnen? Dan is deze vacature misschien iets voor jou.

Wat ga je doen?
Bij de sectie BINAS bied je ondersteuning bij de practica in de onder- en de bovenbouw en bereidt je de opdrachten voor. Je zorgt ervoor dat alle materialen en technieken beschikbaar zijn. Je houdt toezicht en ondersteunt onze docenten Natuurkunde. Ook voer je zelfstandig demo’s uit en geef je praktijkinstructies. Uiteraard houd je de veiligheid goed in de gaten! Bij het team Techniek Onderbouw bied je ondersteuning bij de lessen waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologie. Bij het Brugklasteam ondersteun je het PO-VO programma in ons Duurzaamheidslab.

Je bent toegankelijk en een flexibele en enthousiaste begeleider! Natuurlijk ben je een  prettige en energieke collega voor ons team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, georganiseerd, flexibel, proactief, gericht op samenwerken en gastvrij.

Over ons
De rsg Wiringherlant is een brede VO school in Wieringerwerf. Onze leerlingen volgen een sport-, global citizens- of TTO profiel. Onze school telt ongeveer 950 leerlingen en wij zijn onderdeel van SOVON. Dit is de overkoepelende stichting met 9 VO- scholen in Noord Holland. Wij zijn een brede VO-school voor vmbo, havo en atheneum. We hebben nauw contact met het PO in onze omgeving en werken daarmee samen in ons Duurzaamheidslab waar groep 8 leerlingen en brugklasleerlingen samen werken aan duurzaamheidsthema’s. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Van de schoolleiding krijg jij alle vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou per direct en ter vervanging van een collega een inspirerende en uitdagende werkomgeving die mogelijk kan overgaan in een dienstverband voor langere tijd. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO. 

Wat breng je verder mee?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van minimaal het MBO diploma Technisch Onderwijsassistent (niveau 4). Door jouw aanpak stimuleer je onze leerlingen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen handelen.

rsg Wiringherlant is onderdeel van SOVON. Negen scholen, 6.700 leerlingen en 875 professionals. Wij zijn samen SOVON.
 

Functie eisen

Opleiding: minimaal MBO diploma Technisch Onderwijsassistent (niveau 4) 

Plaats

Wieringerwerf

Provincie

Noord-Holland

Wergever

rsg Wiringherlant

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Ingangsdatum

direct

Sluitingsdatum

14-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

6 CAO VO

Functie categorie

Onderwijsassistent

Sector

Voortgezet onderwijs