Skip to content
Toezichthouders VOV20212
Zwijsen College Veghel uit Veghel zoekt een Toezichthouders VOV20212 per 29-01-2021
Toezichthouders VOV20212

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar je continu uitgedaagd wordt om jezelf te ontwikkelen?
Dan zit je bij VO Veghel op de juiste plek!

Voortgezet Onderwijs Veghel bestaat uit het Zwijsen College (havo en vwo) en het Fioretti College (mavo, vmbo en pro). Vanuit twee moderne gebouwen bieden we eigentijds onderwijs aan bijna drieduizend leerlingen. Leerlingen werken op maat met behulp van devices. Leerlingen en leraren ervaren onze scholen als een veilige gemeenschap waar het vanzelfsprekend is dat je er voor elkaar bent. De Inspectie voor Onderwijs geeft beide scholen de waardering ‘Excellent’.

Voor het Zwijsen College en het Fioretti College zijn wij op zoek naar:

Toezichthouders (0,6 - 1,0 fte)
Per direct tot in ieder geval het einde van het schooljaar 2020-2021.

Werkzaamheden
Toezichthoudende werkzaamheden ten behoeve van de leerlingen en assisteren en ondersteunen van de leraren. Dit kan zowel buiten als binnen de klas (indien de leraar bijvoorbeeld vanuit thuis digitaal les geeft) plaatsvinden bij lessen, toetsen, in de pauzes enz. Verder wordt je ingezet voor andere ondersteunende werkzaamheden.

Wij vragen
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega met aantoonbare ervaring met jeugd tussen de 12 en 18 jaar en met uitstekende pedagogische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een natuurlijk overwicht en bent niet bang om leerlingen aan te spreken met behoud van de relatie. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed. Je moet bereid zijn op zowel het Zwijsen College als het Fioretti College te werken. Je bent initiatiefrijk, flexibel en stressbestendig.

Wij bieden
Een afwisselende baan in een leuk team in een informele werkomgeving. De CAO OMO is van toepassing. De toezichthouder is een medewerker bezoldigd in schaal 3 (€ 1.794 - € 2.416 bruto per maand, op basis van een fulltime baan) van de salarisschalen OOP van de CAO VO. Verder bieden wij diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals schoolvakanties vrij en een eindejaarsuitkering.

Voor meer informatie over deze vacature graag contact opnemen met Juliën Koog (directielid VO Veghel) julien.koog@voveghel.nl. Voor vragen over de procedure kunt u terecht bij Elles Fouchier-Klerkx (P&O adviseur) via e-mail PZ@voveghel.nl. Websites: www.zwijsencollege.nl en www.fioretticollege.nl.

Solliciteren uitsluitend via https://vacatures.omo.nl. Kijk bij ondersteunende functies.

Plaats

Veghel

Provincie

Noord-Brabant

Wergever

Zwijsen College Veghel

Plaatsingsdatum

29-01-2021

Ingangsdatum

29-01-2021

Sluitingsdatum

14-02-2021

FTE

1,0

Functie categorie

Toezichthouder

Sector

Voortgezet onderwijs