Skip to content
Vacature groepsleerkracht
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO uit Leiden zoekt een Vacature groepsleerkracht per 11-02-2021
Vacature groepsleerkracht

Functie omschrijving

**Fulltime vacature groepsleerkracht**

Wij zoeken per 1 april a.s. een enthousiaste en vakbekwame (Dalton)leerkracht die in staat is om kerndoelen te vertalen in aantrekkelijke lessen waarin veel ruimte is voor het eigen initiatief van kinderen.

Van onze nieuwe collega verwachten we dat hij/zij taken op maat kan maken waardoor kinderen worden uitgedaagd om te laten zien wat zij kunnen. Het registreren van vorderingen en ontwikkelingen vindt bij jou adequaat plaats.

Een sterk klassenmanagement legt de basis voor een zelfstandigheidsontwikkeling die in onze school in een doorgaande lijn wordt uitgewerkt. Je stelt je op als begeleider en werkt consequent met uitgestelde aandacht.

Als vormgever van het leerproces, ben je in staat om met verschillen om te gaan en geef je kinderen de gelegenheid om door middel van coöperatief leren positieve leerervaringen op te doen. We verwachten een pedagogische benadering waaruit vooral respect voor kinderen spreekt. Je schept een veilige leeromgeving en bent een manager van de werksfeer.

In onze Daltonschool voelen collegas zich betrokken bij elkaar en werken samen aan een continu ontwikkelingsproces. Dalton is nooit af en van jou verwachten we inspiratie en collegialiteit.

Er is veel ruimte voor experimenten, maar je bent in staat om te reflecteren en samen met anderen je eigen handelen te analyseren. De bereidheid tot het behalen van het Daltoncertificaat is een vereiste.

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Richard van den Berg, directeur: 071 58 92 824. Alleen reacties via Meesterbaan (www.meesterbaan.nl) kunnen in behandeling worden genomen.

De sluitingsdatum is vrijdag 5 maart 2021. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 10 op school.

Plaats

Leiden

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Ingangsdatum

11-02-2021

Sluitingsdatum

05-03-2021

FTE

1,0000

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Voortgezet onderwijs