Skip to content
WD153 TOA 0,8 FTE ziektevervanging
Scholengemeenschap Were Di uit Valkenswaard zoekt een WD153 TOA 0,8 FTE ziektevervanging per 06-11-2020
WD153 TOA 0,8 FTE ziektevervanging

Functie omschrijving

Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiëren in uw browserbalk: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=rmsxCNU2XaE&feature=emb_logo

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Per direct zijn wij wegens ziektevervanging op zoek naar kandidaten voor de functie van: Technisch Onderwijsassistent (TOA) (0,8 FTE, schaal 7)

Were Di is per direct wegens ziektevervanging op zoek naar een Technisch Onderwijsassistent (TOA). Als Technisch Onderwijsassistent, bent u samen met uw collega’s, verantwoordelijk voor de ondersteuning van de praktijkcomponent binnen het vak scheikunde in de onderbouw en bovenbouw, schoolbreed.
U verzorgt de practicumvoorbereiding en assisteert waar nodig docenten en leerlingen tijdens de practica. U beheert laboratoria, materialen en documentatie en draagt zorg voor het onderhoud van apparatuur. U voert regelmatig overleg met de andere TOA’s en betrokken vaksecties en u zorgt voor afstemming in de werkzaamheden. U voert afdelingstaken uit, bijvoorbeeld op het gebied van EHBO, veiligheid en milieu.

Functie-eisen:
- U hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding op het gebied van scheikunde.
- Accuraat, actief en proactief bij het organiseren en ontwikkelen van (contextrijke) practica;
- Affiniteit met ICT-toepassingen;
- Beschikt over goede communicatieve en coördinerende vaardigheden;
- Ervaring met bovenbouw van het voortgezet onderwijs op Havo/VWO niveau is een pre.

Arbeidsvoorwaarden:

De inschaling vindt plaats volgens het functieboek OMO als onderwijsondersteuner, salarisschaal 7 afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wij bieden:
• Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
• De ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak;
• Een functie met bijbehorende arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO.
Interesse?

Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 31-12-2020* via uw OMO account richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer De Gier, rector.
*Indien wij voor de sluitingsdatum een kandidaat benoemen, wordt deze vacature eerder gesloten.
Inlichtingen:
Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel.: 040-2074700.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Plaats

Valkenswaard

Provincie

Noord-Brabant

Wergever

Scholengemeenschap Were Di

Plaatsingsdatum

06-11-2020

Ingangsdatum

06-11-2020

Sluitingsdatum

01-03-2021

FTE

0,8

Functie categorie

Technisch onderwijsassistent

Sector

Voortgezet onderwijs