Skip to content
Zelfstandige onderwijsassistent Amsterdam
DIT IS WIJS uit Amsterdam zoekt een Zelfstandige onderwijsassistent Amsterdam per 2020-12-11
Zelfstandige onderwijsassistent Amsterdam

Functie omschrijving

Voor meerdere scholen in Amsterdam ben ik op zoek naar sterke onderwijsassistenten die ervaring hebben met zelfstandig voor de klas staan.
Wil jij bijdragen aan een oplossing voor het lerarentekort? Laten we onze krachten bundelen en er samen voor zorgen dat er geen klas meer naar huis gestuurd wordt!
Ben jij een onderwijsassistent(e) die stevig in de schoenen staat en help jij graag de school en de leerlingen uit de brand? Jij als invalkracht geeft aan welke dagen je wilt werken: werk jij de ene week graag drie dagen en de volgende week liever één dag, dan is dit geen probleem. Jij geeft online jouw beschikbaarheid bij ons aan.
Ook geef jij jouw voorkeuren aan voor het type onderwijs, de school en groep. Of je nu graag voor groep 5 staat en de kinderen meeneemt met jouw verhalen over de Romeinse tijd, het liefst voor de kleuterklas staat en de leukste leerzame activiteiten bedenkt of uitdaging ziet in de bovenbouw, wij vinden de klas die het beste bij jou past! Als duizendpoot invallen op alle groepen? Ook dat is mogelijk!

Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma onderwijsassistent;

Je hebt ervaring met zelfstandig voor de klas staan (harde eis!) ;

Je beschikt over een goede dosis enthousiasme;

Je kunt zelfstandig werken en denkt in mogelijkheden;

Je hebt (recente) relevante ervaring in het basisonderwijs;

Je zorgt op een positieve manier voor rust in de klas;

Je woont in Amsterdam of omgeving;

Je bent flexibel.

Arbeidsvoorwaarden

DIT IS WIJS biedt gratis trainingen en workshops zodat jij je optimaal kunt blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional. Ook krijg je een persoonlijke coach die stand-by staat om jou te helpen en te voorzien van tips & tricks. Daarnaast kun je op basis van invalwerk ook middels een vast contract via DIT IS WIJS werken en ontvang je reiskostenvergoeding. Via onze Brede School kun je leuke workshops geven als afwisseling op de dagelijkse werkzaamheden.

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2020-12-11

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

2000

Functie categorie

Onderwijsassistent

Sector

Basisonderwijs